Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Akce


Šéf Snakesubu Jarda Kočárek a jeho hosté


Náčelník Daltonu s nejkrásnější potápěčkou - Veronikou Šmákalovou


Dalton zatím vyčkává








Služebníci Hyppokratovi - Jarda Všetička, Jarda Tomášek...


...a Robert Pěchula


Paní Pěchulová je kočka a má nás ráda (doufám)


Převaha děvčat u baru (už i tady)


Martin Macek


S těmito děvčaty jsem si dal kankán

Potápěčský ples 2009

vloženo: 2009-07-26


     Konec zimy znamená tradičně i konec plesové sezony. Tou dobou je potřeba vyrazit na nějakou tu merendu, vzít s sebou během roku více či méně opomíjené manželky a přítelkyně a hlavně s kamarády vypít to, co jsme dosud vypít nestačili. Proto je přirozené, že Dalton v takových chvílích postaví nejsilnější možnou sestavu a vyráží na potápěčský ples, pořádaný firmou Snakesub Liberec.

     Letos jsme opět přesně ve 20,00 hod. v Parkhotelu Smržovka zaujali svá místa u stolu č. 12. Díky Veronice Šmákalové máme již několik let rezervované toto strategické místo, odkud je k baru asi 6 metrů. Větší vzdálenost by jistě byla demotivační. Naše řady posílili i nečlenové klubu, kteří s námi ovšem během roku úzce spolupracují. Kromě Jindry Kučery a jeho ženy přišli i doktoři Všetička a Pěchula s manželkami. Zatančit si s námi přišel i dlouholetý endurový reprezentant, mistr evropy a úspěšný účastník Dakaru Martin Macek, který se ovšem na rozdíl od nás držel spíše v pozadí tanečního reje.

     Popisovat naše taneční kreace by bylo nošením dříví do lesa, neboť potápěčské obci jsou již dobře známé. Nálada byla parádní, vskutku dobře jsme se bavili a i v tombole se na některé z nás usmálo štěstí. Není proto divu, že se nám domů příliš nechtělo a zůstali jsme ještě dlouho po odjezdu kapely. Předposlední dvojice, opouštějící parkhotel, byla moje manželka a já. A dvojice úplně poslední? Samozřejmě náš doktor Jarda Tomášek s kolegou Pěchulou. A to je tak asi vše. Víc není potřeba dodávat. Snad jen, že se opravdu upřímně těšíme na ples v roce 2010.

Autor: Libor Čech

Copyright Dalton 2024 Design webmaster: Jan Bulíř
Klub | Akce | Fotogalerie | Kurzy | Teorie | Lokality | Vraky | Speleo | Bazar
Administrace webu